Carmen Ragalie (30.01.2019) - produsele cumparate au fost potrivite si de calitate buna, iar livrarea s-a facut in la timp ...am fost foarte multumita de serviciul prestat si voi mai apela la dvstra cu toata increderea!

Constantin Soiman (30.01.2019) - Sunt mul?umit pe deplin. Felicit?ri ?i succes mai departe

Topala Mihaela (30.01.2019) - Produsul este foarte frumos iar materialul este de calitate sunt foarte mul?umit? . Mul?umesc

Ofelia Pogacean (23.01.2019) - Produsul este frumos, bine f?cut . Imi este un pic larg dar il voi ajusta .

carcei rares (17.01.2019) - Va multumesc frumos. Foarte multumit de produse, promptitudine.

Radu Isabela (11.01.2019) - Buna seara! Imi plac toate produsele comandate. De la momentul lansarii comenzii, pana la livrare, totul a fost in regula si va multumesc. Succes in continuare! Isabela Radu

Antoniu Codrin (08.01.2019) - Pana acum am o parere pozitiva in privinta comenzilor facute la dumneavoastra. Multumesc.

Ovidiu Nicolae (05.01.2019) - Produsul de buna calitatw, a respectat modwlul din fotografie, masura a fost exacta, pretul foarte bun.

DAVID CLAUDIA (03.01.2019) - Bun? ziua, sunt mul?umit? atât de produs cât ?i de modalitatea de comanda ?i livrare. O zi buna.

stela toma (01.01.2019) - Foarte mul?umit?. Corespund cu pozele. . Sunt calitative, livrare prompta, seriozitate. Multumesc