Cod : DNAISHAHLB - in stoc
230.40 RON (tva inclus) 288.00 RON

Comanda telefonic: 0371 236 350
Halatul de casa/noapte este un articol vestimentar deosebit de elegant si confortabil, confectionat dintr-un material delicat si placut la atingere - vascoza. Acesta se remarca prin maneca sa de lungime trei sferturi, oferind un aspect rafinat si modern. Modelul floral in stil oriental adauga farmec in rutina zilnica.
Comoditatea este un element cheie al acestui halat, datorita buzunarelor inteligent amplasate pe laterale. Astfel, poti pastra la indemana mici obiecte personale sau sa te relaxezi cu mainile libere. Pentru o fixare perfecta si personalizata, acest halat dispune de un cordon reglabil care se leaga in talie, oferindu-ti posibilitatea de a ajusta strangerea dupa preferinta.
Reverurile halatului si manecile sunt decorate cu o eleganta banda uni, adaugand o nota subtila de rafinament. Acest detaliu confera halatului un aspect sofisticat si atragator, punandu-ti in valoare feminitatea si stilul personal.
Cu acest model de halat, se subliniaza ca frumusetea se gaseste in simplitate. Designul sau elegant si minimalist este perfect pentru a te bucura de momentele de relaxare acasa sau pentru a te pregati pentru o noapte de odihna linistita si confortabila. Materialul de vascoza de inalta calitate ofera o senzatie placuta la atingere si este ideal pentru a te invalui intr-un confort rasfatator.
Indiferent daca il alegi pentru tine sau il oferi ca un cadou special pentru cineva drag, halatul de casa/noapte cu model floral in stil oriental va fi cu siguranta un element deosebit in garderoba ta. In plus, datorita calitatii materialelor si finisajelor impecabile, acest halat este conceput pentru a rezista in timp si a fi alaturi de tine in momentele tale de relaxare.

Pregateste-te sa te rasfeti cu acest halat elegant si confortabil, care va aduce un plus de stil si rafinament in rutina ta zilnica, pentru a te bucura de momente de relaxare desavarsite!

Compozitie: 95% Vascoza, 5% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES