Cod : MAP7359 - in stoc
136.83 RON (tva inclus) 153.74 RON

Comanda telefonic: 0371 236 350
In cautarea unui babydoll absolut fermecator care sa te transforme intr-o adevarata printesa pe taramul iubirii? Nu mai cauta! Planul tau obraznic pentru seara asta incepe chiar de aici! Iti prezentam un babydoll-ul realizat din plasa cu ochiuri mici si dantela florala, o piesa de lenjerie intima care te va cuceri din prima clipa. Cu bretele reglabile, decolteu adanc, decupaje seducatoare sub bust si la spate, acest babydoll este raspunsul la dorintele tale cele mai intime.
Acest babydoll este mai mult decat o simpla piesa de lenjerie intima; este o expresie a elegantei si senzualitatii. Plasa cu ochiuri mici si dantela florala se imbina armonios pentru a crea un aspect rafinat si sofisticat.
Comoditatea este esentiala atunci cand alegi lenjeria intima, iar babydoll-ul nostru are bretele reglabile pentru a se potrivi perfect pe umerii tai. Poti ajusta lungimea bretelelor pentru a obtine potrivirea ideala, astfel incat sa te simti confortabila si increzatoare.
Babydoll-ul nostru prezinta un decolteu adanc, care scoate in evidenta frumusetea ta naturala. Acest decolteu subliniaza delicat zona gatului si a bustului, adaugand un element seducator intregii aparitii.
Un alt element de design care face acest babydoll irezistibil sunt decupajele seducatoare de sub bust si de la spate. Aceste detalii subtile, dar incitante, adauga un aer misterios si senzualitatea necesara pentru o seara speciala.
Babydoll-ul este prevazut cu inchidere la spate, care este atat practica, cat si estetica. Poti sa-l pui si sa-l scoti cu usurinta, fara a compromite aspectul general al piesei.
Pentru a completa ansamblul, babydoll-ul este livrat cu un chilot tanga asortat.

Inchide ochii si imagineaza-ti cum acest babydoll iti va completa garderoba intima si iti va imbogati viata amoroasa! E timpul sa te rasfeti si sa te simti incredibil de speciala.

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 93% Poliamida, 7% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES